Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Úložné prostory

11.8.2021
KV008_P2

Úložné prostory
Asi nejpodceňovanějším kusem nábytku jsou obecně úložné prostory. Hodně se na ně zapomíná a to je podle nás velká chyba. Ano zabírají hodně místa, ale je to tak praktická věc! Člověk je totiž od přírody lovec a sběrač. A právě ten sběrač v nás, nás nutí sbírat a hromadit věci, které potřebujeme i nepotřebujeme. Ať už se jedná o věci denní potřeby jako potraviny, oděvy, hygienické pomůcky, ale i věci zdobící náš domov či předměty našemu srdci blízké, které prostě vyhodit nemůžeme. Pro tohle všechno potřebujeme právě úložné prostory! 

A potřebujeme jich dostatek! Každý z nás má jiné potřeby, koníčky, zvyklosti, tradice a styl života. Tudíž vlastníme různorodé předměty. A když už jsme u toho stylu, každý z nás má i jiný vkus. V tomto článku Vám nastíníme, jaké úložné prostory u nás můžete pořídit a konktrétně se zaměříme na úložné prostory v ložnici, jak je nejlépe využít a kde všude je možné Vaše poklady uskladnit. Nejenže si zpříjemníte svůj život a ušetříte své nervy. Ušetříte především prostor v celém pokoji a vše budete mít pěkně po ruce. Náš nábytek totiž snoubí praktičnost s elegancí!

Asi málokdo z nás má uprostřed července na věšáku zimní bundu, nebo v období zimy na vrchu komínku letní kraťasy. Tudíž nechceme, aby nám aktuálně nepotřebné věci zabíraly místo ve skříni. Máme pro Vás šikovný tip: sezónní oblečení nejlépe uskladníte v úložném prostoru Vaší postele! Ať už máte doma hodně či málo místa neváháte pořídit si postel s úložným prostorem navíc! Určitě je to dobrá investice, jelikož se tento prostor opravdu neztratí a jak se tak říká: “Člověk nikdy neví! ”
V tomto případě, ale myslete na to, že mezi věcmi a roštem musí být dostatek místa kvůli proudění vzduchu a zamezení případným nepříjemnostem.

Dále je také dobré se rozmyslet, jaký typ úložného nábytku zvolíte a k čemu bude sloužit. Je několik typů a ne každý je vhodný
k uskladnění konkrétních věcí. Pokud si nejste výběrem jisti, přečtěte si jeden z našich dalších článků: Jaká skříň je ta správná? Nebo nás neváhejte oslovit a my Vám rádi poradíme. 

 

Váš tým návrhářů