search
Dětské pokoje right Kuchyně right Koupelny right

Kontakt

phone icon +420 774 431 196 envelope icon obchod@italier.cz whatsapp icon Whatsapp

pin icon Showroom

O. Nedbala 2902/32A
370 05 České Budějovice
Česká republika

Po-Pá: 9:00 - 17:00

Doporučujeme si schůzku domluvit předem.

5 drw chest

Glamour komoda s pěti zásuvkami Alf Italy Oceanum

Cena od 48 192 Kč

Poptat produkt
5 drw chest

Glamour komoda s pěti zásuvkami Alf Italy Oceanum

Glamour komoda od italského výrobce Alf Italy. Luxusní komody, které přináší elegantní a rafinovaný prvek do každého prostoru.

Oceanum pag 44 - kopie (2) Oceanum pag 44

Věhlasná italská značka Alf Italy nabízí širokou nabídku bytového nábytku v mnoha barevných provedeních. Každý produkt pochází z dané kolekce, ze které si můžete vybavit celý interiér, díky tomu docílíte sjednoceného designu. Nábytek je vzdušný, moderní a vyrobený z těch nejkvalitnějších materiálů! Povrch je dobře udržovatelný a příjemný na dotek.

Dekor modré dýhy Cobalt Eukalyptus ve vysokém lesku v kombinaci s dekorem lesklého tmavě šedého metalového povrchu a mosaznými prvky dodá vašemu domácímu interiéru tu pravou atmosféru. Komoda Oceanum splňuje i nároky na praktičnost, díky pěti zásuvkám získáte dostatek úložného prostoru. Svrchní pult komody je skvělým místem, na které můžete umístit stylovou dekoraci či velmi kvalitní zrcadlo. Vnitřní prostor zásuvek je ve světle šedém dekoru.

Tato kolekce má dýhovaný povrch z přírodního dřeva, tudíž je každý jednotlivý nábytkový kus zcela originální a má jedinečnou kresbu. Kovové součásti jako jsou madla nebo nohy jsou vyrobeny z kartáčované mosazi, která je broušena ručně. Výsledkem je tak dokonalá kvalita spojená s osobitým stylem. Různorodost povrchů není chápána jako vada, jedná se o přidanou hodnotu přírodních materiálů spojenou s ručním opracováním.

Rozměry

Š 85,4 cm x H 51,3 cm x V 126,5 cm

Vnitřní vybavení

Pět zásuvek, soft-closing

Materiál

MDF deska, kov

Ke stažení:

Poptávkový formulář

Styl: Glamour Katalogové číslo: KJOC115
Značka: Alf Italy Doba dodání: 6-10 týdnů
Kolekce: Alf Italy - Oceanum